47e Condroz-Huy 2021
Live 90.0 FM
 
21 Oct
Condroz Rally
D - 15
De Royal Motor Club van Huy moest eerst voldoen aan de laatste maatregelen die worden getroffen in het kader van de volksgezondheid alvorens de online verkoop te kunnen opstarten, wat de vertraging in de communicatie verklaart. Maar ondanks alles is de online verkoop van start gegaan.

We herinneren eraan dat net omwille van deze gezondheidsmaatregelen die vanaf de 1e november in voege treden, er enkel een online verkoop van de toegangstickets zal zijn dit jaar Het evenement wordt aanzien als een « Covid Safe Ticket » en dit zal verplicht zijn om naar het parcours te kunnen gaan. Tickets kopen kan via de website www.condrozrally.be. De algemene inkom bedraagt 30 € en omvat : de armband die toegang geeft tot alles specials op zaterdag en zondag, een mondmasker in de kleuren van de rally en het programma met alle informatie omtrent de kaart van het parcours, het tracé van de specials met de adviezen van Renaud Jamoul erbij, de deelnemers, etc. Deze prijs is proportioneel voordeliger (in vergelijking met de rally's van één of drie dagen) dan op andere wedstrijden van het BRC-kampioenschap.

De toegang tot de special-test proef, die georganiseerd wordt op vrijdag van 8u30 tot 17u00 in Ben-Ahin kost 10 €. Deze tickets zijn zowel online beschikbaar als ter plaatse. Toegang enkel via de N90 Huy-Andenne. Er zal net als in 2019 een gratis service Shuttle georganiseerd worden.

Wat de format van de Rallye van de Condroz-Huy betreft, daar sleutelen we niet aan, dit blijft zoals gewoonlijk een wedstrijd over twee dagen. De volledige timing van de rally vindt u in de bezoekersrubriek op de website www.condrozrally.be.

We benadrukken dat, met het oog op het volk dat wordt verwacht, de controle van de inkomtickets en het Covid Safe Ticket, men best rekening houdt met een ruime marge om goed op tijd te komen voor de rally. Wij raden u ten zeerste aan om ten laatste 30' voor de passage van de eerste deelnemers ter plaatse te zijn, kwestie van rustig te voet naar uw plaats te kunnen gaan en u in alle kalmte en veiligheid te kunnen installeren op de plaats van uw keuze en te genieten van het spektakel. We herinneren eraan dat er zones zijn die verboden zijn voor het publiek en dit moet strikt worden gerespecteerd of de wedstrijd kan worden stilgelegd of zelfs geannuleerd.

De toegang tot de assistentiezone is uiteraard niet gelinkt aan het « CST », in tegenstelling tot de toegang van de tent. 

De streek van Huy maakt zich op sportief vlak klaar voor een mooie strijd voor de overwinning natuurlijk maar ook voor het Kroon-Oil BRC kampioenschap. We komen eerstdaags terug op de belangrijkste deelnemers, de kaap van de 100 teams zal weldra bereikt worden. We zullen u in de komende dagen ook een korte omschrijving geven van elke special.

Bedankt voor uw begrip wat betreft deze strenge maatregelen die zich volledig buiten onze wil om voordoen.

<