46e Condroz-Huy 2019
Live 90.0 FM
 
31 Oct
Condroz Rally
45de Condroz Rally
Op het programma staan een testproef, het assistentiepark en een handtekeningensessie. Goed voor een echt voorsmaakje op de echte wedstrijd.

De testproef – ook shakedown genoemd – wordt net als vorig jaar georganiseerd in Ben-Ahin. Het parcours gebruikt een deel van de proef in de omgekeerde richting, met de ondertussen gekende doortocht aan ‘La Cabane’, het mekka van de rally. De proef is open van 12 tot 17u en de voornaamste deelnemers zullen van de partij zijn voor enkele chronoritten om alles op punt te zetten. 

 

Na de technische controle die plaatsvindt in Garage Schyns in Hoei, komen de auto’s terug naar het assistentiepark, aan de Quai d'Arona. Om 18.30u vindt de ondertussen traditionele handtekeningensessie plaats in de grote tent, in aanwezigheid van de hoofdrolspelers van de rally, maar ook Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul en Bruno Thiry. Vergeet ter plaatse geen programma aan te schaffen, met speciale pagina’s waarop u de handtekeningen kan verzamelen, maar ook een gids voor elke proef, de algemene kaart van het parcours en de deelnemerslijst met startnummers.

<